Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών



"Συνεργασία με την Ε' του 5ου Δ.Σ. Χανίων"

Ανάρτηση:  20/05/2022


 Το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών με τις τάξεις του Ε' 2 της κυρίας Δήμητρας Δημητρακοπούλου και του Τμήματος Ένταξης της κυρίας Χρύσας Χριστοδούλου έχει ξεκινήσει αλληλογραφία με την Ε' τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

 Στα πλαίσια αυτής της αλληλογραφίας έχουμε ανταλλάξει γράμματα και δώρα!

 Ευχαριστούμε πολύ την εκπαιδευτικό του 5ου Δημοτικό Σχολείο Χανίων, κυρία Τόνια Σκουλά για την συνεργασία της και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά όπου θα συνεχίσουμε την αλληλογραφία μαζί με τους μαθητές της!


"Δάσος & Πυρκαγιά"/Εργαστήριο Δεξιοτήτων

Ανάρτηση:  04/04/2022


 Το τμήμα του Ε' 2 με την εκπαιδευτικό κ. Δήμητρα Δημητρακοπούλου και το Τμήμα Ένταξης με την εκπαιδευτικό κ. Χρύσα Χριστοδούλου, στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων με θέμα: "Το δάσος και η πυρκαγιά", προσκάλεσαν το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σαπών, διαμέσου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, να επισκεφθεί το σχολείο μας.
 Το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση ικανοποίησης του αιτήματος για επίσκεψη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαπών με πυροσβεστικό όχημα και με προσωπικό της υπηρεσίας.
 Ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση που έγινε από τους πυροσβέστες, στους μαθητές/μαθήτριες και στον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας, την Παρασκευή 01/03/2022 και ώρα 10:00-11:30.
 Η βιωματική αυτή δράση, που έγινε κατόπιν της συνδρομής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συμβάλλει στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης και διδασκαλίας και συνεπώς η Πυροσβεστική μπορεί να αποτελέσει αφορμή, προκειμένου να αλλάξει η νοοτροπία και να κινητοποιηθεί ο μαθητικός και εκπαιδευτικός κλάδος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των πυρκαγιών, της αναδάσωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

"Δάσος και πυρκαγιά"

Ανάρτηση: Πέμπτη 18/11/2021

  Οι τάξεις Ε' 1 και Ε 2 του Πειραματικού Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, συμμετείχαν την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Μαρώνειας "Δάσος και Πυρκαγιά" με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Δάφνη Κυνδελέρου.
  Αφού ενημερωθήκαμε για τη σημασία του δάσους και την προστασία του, βρεθήκαμε στο δάσος Οργωμένου όπου κάναμε μετρήσεις θερμοκρασίας, εδάφους και μετρήσεις πυκνότητας και βιοποικιλότητας σε θαμνώδη και δασώδη βλάστηση. 
Υπεύθυνοι τμημάτων: • Παναγιώτης Καρπούζης, • Δήμητρα Δημητρακοπούλου,• Χρύσα Χριστοδούλου.







Καλώς ήλθατε...

Είμαστε το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών του Ν. Ροδόπης... 

Για περισσότερα εδώ:

Φυλλομετρητής

Οι Ιστοσελίδες μας

2001-2012

2012-2021

2021 - & μετά (η παρούσα)

Έχεις φωνή ...

Έχεις φωνή, είμαστε δίπλα σου. Κάλεσε ή στείλε SMS στο 100.

Προστασία

-Στο διαδίκτυο.

-Σεξουαλική κακοποίηση

-Ενδοοικογενιακή βία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γίνε Ήρωας ...

του Διαδικτύου, Βοηθώντας τα παιδιά να πλοηγούνται με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στον κόσμο του διαδικτύου. >>

Δράσεις Βιβλιοθήκης

2021-2022

2022-2023

2023-2024 

(1 ανάρτηση - Αγώνες Σκακιού)


-'Ολες οι δράσεις στην ίδια σελίδα

Δράσεις Τμημάτων

ΣΤ' ΤΑΞΗ

1. Ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια



ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ [ΖΕΠ]



ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

1. Παγκόσμια Ημέρα Ατ. με αναπηρία


Εκπαιδ/κές Επισκέψεις

Εσωτερικός Κανονισμός