Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

4. Πρώτες βοήθειες   [03/ο4/24]

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενδοσχολική επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με τη συνεργασία του Μειονοτικού Δ.Σ. Αύρας και του Νηπιαγωγείου Αύρας. Η σχολική νοσηλεύτρια κ. Ζήνα Αγγελακούδη παρουσίασε όλες τις πληροφορίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στον χώρο του σχολείου και όχι μόνο. Απαραίτητες γνώσεις για εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και κάθε πολίτη.


3. Χρήση Διαδραστικών Πινάκων   [17/11/23]

Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση στη χρήση των νέων διαδραστικών πινάκων που έφτασαν στο σχολείο μας. Ένα εξαιρετικό διδακτικό εργαλείο που θα αναβαθμίσει τη μαθησιακή διαδικασία, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία μάθησης. Την επιμόρφωση στους συναδέλφους πραγματοποίησαν ο Υποδιευθυντής Παναγιώτης Καρπούζης και οι εκπαιδευτικοί Σοφία Τριμπόνια και Μαριάνθη Αχαρίδου.

2. Διαταραχές Λόγου και Λογοθεραπεία   [15/11/23]

 Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση σε θέματα Διαταραχών Λόγου και Λογοθεραπείας, από την Λογοθεραπεύτρια του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Ροδόπης κ. Ευαγγελία Καλαφατζή. Η επιμόρφωση αφορούσε επιμέρους θέματα αναγνώρισης και παρέμβασης, καθώς και τη σχέση μεταξύ διγλωσσίας και Λογοθεραπείας.

 Εξαιρετικά ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν άμεσα τον μαθητικό μας πληθυσμό. Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά την κ. Καλαφατζή για την εξαιρετική της παρουσίαση και γενικότερα τη συνεισφορά της στο σχολείο μας.

1. Ευρωπαϊκά Προγράμματα eTwinning [27/10/23]


 Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Ενδοσχολική Επιμόρφωση από την εκπαιδευτικό κ. Βασιλική Κωσταρά με θέμα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα eTwinning. Η κ. Κωσταρά, με μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση τέτοιων προγραμμάτων, πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για την οργάνωση τους, τις απαιτήσεις τους, καθώς και τη μεγάλη εκπαιδευτική τους αξία μέσα από την ενσωμάτωση στη διδακτική διαδικασία καινοτόμων μεθόδων που προάγουν τη συνεργασία, τη συμπερίληψη, την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε ποικίλα θέματα και γενικότερα την ολόπλευρη ανάπτυξή τους .

  Παράλληλα, η συνεργασία με εκπαιδευτικούς και μαθητές από άλλες χώρες συμβάλλει στην ανταλλαγή εμπειριών και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών. Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά την κ. Κωσταρά για την εξαιρετική παρουσίασή της.

Καλώς ήλθατε...

Είμαστε το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών του Ν. Ροδόπης... 

Για περισσότερα εδώ:

Φυλλομετρητής

Οι Ιστοσελίδες μας

2001-2012

2012-2021

2021 - & μετά (η παρούσα)

Έχεις φωνή ...

Έχεις φωνή, είμαστε δίπλα σου. Κάλεσε ή στείλε SMS στο 100.

Προστασία

-Στο διαδίκτυο.

-Σεξουαλική κακοποίηση

-Ενδοοικογενιακή βία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γίνε Ήρωας ...

του Διαδικτύου, Βοηθώντας τα παιδιά να πλοηγούνται με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στον κόσμο του διαδικτύου. >>

Δράσεις Βιβλιοθήκης

2021-2022

2022-2023

2023-2024 

(1 ανάρτηση - Αγώνες Σκακιού)


-'Ολες οι δράσεις στην ίδια σελίδα

Δράσεις Τμημάτων

ΣΤ' ΤΑΞΗ

1. Ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια



ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ [ΖΕΠ]



ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

1. Παγκόσμια Ημέρα Ατ. με αναπηρία


ΦΥΣΙΚΗ & ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

"Ολυμπιακή Εβδομάδα"


Εκπαιδ/κές Επισκέψεις

Εσωτερικός Κανονισμός