5/11/2008: Εκδήλωση στο Μουσικό Γυμνάσιο Κομοτηνής

  Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου 2008, στο Μουσικό Γυμνάσιο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων της έκθεσης Τροχαίας Κομοτηνής. Σ' αυτήν παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι. την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Νομάρχης Ροδόπης, κλπ Αξιωματικοί της Τροχαίας Κομοτηνής μίλησαν για τη συμβολή της υπηρεσίας στην καλλιέργεια σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, στην προσοχή που πρέπει να έχει ο οδηγός...

  Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο διευθυντής του σχολείου μας, ο οποίος έκανε αναφορά στις προσπάθειες που κάνουν ο εκπαιδευτικοί μέσω των προγραμμάτων, να κατανοήσουν τα παιδιά την ανάγκη τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας! Δεν δίστασε δε να αναφέρει προς τους αξιωματικούς της τροχαίας την ανάγκη αυστηρού ελέγχου από τα αρμόδια όργανα προς τους οδηγούς, αφού τις περισσότερες φορές δεν τηρούνται οι κανόνες, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν την προσοχή τους και οι οδηγοί. Και πάνω σ' αυτό, ανέφερε συγκεκριμένες περιπτώσεις κακής εφαρμογής του ΚΟΚ  στην πόλη των Σαπών!  Απαντήσεις όμως δεν δόθηκαν!
Μεταξύ των μαθητών που βραβεύτηκαν ήταν και η Ελένη Μαυροειδή από το ΣΤ1 και όλο το τμήμα του ΣΤ2, αφού η έκθεση που έγραψαν ήταν αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας.
Κάπου εδώ έληξε η τελετή των εγκαινίων και όλος ο κόσμος επισκέφτηκε σε μια διπλανή μεγάλη αίθουσα την Έκθεση της Τροχαίας, ενώ υπήρχε και δεξίωση προς τιμήν των προσκαλεσμένων. Τα όσα συνέβησαν αυτό το βράδυ αποτελούν μεγάλη τιμή για μας, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι από τόσα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, το δικό μας ξεχώρισε για τη βράβευση. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες, πέρα από τα μαθήματα.


Εικόνες από την εκδήλωση της Τροχαίας Κομοτηνής. Τείμενο των δύο Εκθέσεων και τέλος οι έπαινοι που δόθηκαν στην Ελένη Μαυροειδή και στο τμήμα του ΣΤ2...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ: 7 / 11 / 2008

  

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές