23/12/2003 - Όμορφη γιορτή από τους μικρούς μαθητές της Α' και Β' τάξης...

  Στις 23 Δεκεμβρίου 2003, το σχολείο μας οργάνωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Την παρουσίασαν οι μικροί μαθητές της Α' και Β' τάξης. Ήταν μια γιορτή που έγινε σε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα που την έκαναν ακόμη πιο όμορφη η αξιοθαύμαστη σοβαρότητα που έδειχναν τα πρόσωπα των παιδιών με την αγνή και αθώα ψυχή τους. Όμορφα σκηνικά παρουσίαζαν ένα νυχτερινό ουρανό γεμάτο με άστρα. Η σκηνή γέμισε σε λίγο από πολλά αγγελάκια με κίτρινες λαμπερές στολές, κρατώντας αναμμένα κεράκια. Κάθε παιδί έβγαινε μπροστά κι έλεγε μια ευχή ή μια επιθυμία, προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στο δεξί μέρος της σκηνής υπήρχε φτιαγμένη μια όμορφη φάτνη, για να μας θυμίζει το ταπεινό μέρος που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Μπροστά απ' αυτήν στεκόταν όρθια δυο παιδιά, που παρίσταναν στον Ιωσήφ και την Παναγία που κρατούσε στα χέρια της το "μικρό Χριστούλη". Εκείνο που μας εντυπωσίασε ήταν το σοβαρό βλέμμα των παιδιών και οι όμορφες στολές τους. Εκτός από τα παραπάνω μερικά παιδιά απάγγειλαν ποιήματα. Ενδιάμεσα δυο δασκάλες με πολλά παιδάκια από τη Β' τάξη, τραγούδησαν αρκετά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγουδάκια.

 

 Τη γιορτή έκλεισαν τα παιδιά της χορωδίας των Μουσικών Τμημάτων που τραγούδησαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Αρμενία και τη Γεωργία. Παρόλο ότι τα Μουσικά Τμήματα άρχισαν να λειτουργούν πριν από μια βδομάδα, χάρη στην σωστή οργάνωση και την αγάπη της μουσικού μας, της κ. Σταμπολίδου, τα παιδιά παρουσιάστηκαν έτοιμα και συντονισμένα. Στη συνέχεια περιμένουμε ακόμη περισσότερες και εντυπωσιακές εμφανίσεις από τη χορωδία μας.
 Τη γιορτή μας τίμησε με την παρουσία του ο Σχολικός μας Σύμβουλος, ο κ. Κεμαλάκης Αντώνιος, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για μας και το σχολείο μας και μας συγχάρηκε ιδιαίτερα για τη μοναδική διάκριση που είχε πρόσφατα το σχολείο μας με το πρώτο βραβείο Πολυμέσων και Internet που πήρε η εργασία μας "Χρώματα του τόπου μας". Τη γιορτή παρακολούθησαν ακόμη η κ. Ντίνα Κασσέρη, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος, καθώς και η κ. Νεραντζούλα Μαγαλιού, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Εκτός από τους μαθητές και τους δασκάλους, τη γιορτή μας παρακολούθησαν πολλοί γονείς των παιδιών της Α' και Β' τάξης που καταχάρηκαν και συγκινήθηκαν από την όμορφη παρουσία τους. Στο τέλος ο διευθυντής του σχολείου μας μας ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους. Ο Σύλλογος Γονέων μας κέρασε όλους μελομακάρονα και αναψυκτικά. Ήταν όλα πολύ όμορφα.

Οργάνωση γιορτής: Χρυσ.Παπαδοπούλου-Αθ.Αθανασιάδου-Βάγια Μπουρίδου-Λουλ. Αλβανίδου-Τριαν.Φράγκου-Νατ.Σταμπολίδου

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές