Στις 23 Δεκεμβρίου 2000, λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές, οι τάξεις της Α’ και Β’ είχαν την ευθύνη για να οργανώσουν και να παρουσιάσουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

 Απορούσαμε αρκετές ημέρες πριν τί ετοιμάζουν να μας παρουσιάσουν τα παιδιά με τις δασκάλες τους; Κίνηση, πρόβες προετοιμασία, ένταση.

  ...Και βέβαια όταν ήρθε η μέρα της γιορτής, φάνηκε το αποτέλεσμα, το οποίο βέβαια αδυνατούμε να σας το παρουσιάσουμε από τη σελίδα αυτή.

  Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, μαζί με τις δασκάλες τους, εντυπωσιακά ορεξάτες, μας οδήγησαν στους ουρανούς όπου πετούσαν χιλιάδες αγγελούδια, μας πήραν απ΄ το χέρι και μας πήγαν σε θαυμαστά λιβάδια, εκεί όπου γεννήθηκε ο Χριστός μας και μας έκαναν να ζήσουμε νοερά τις στιγμές της γέννησης του.

  ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ

  Ήταν μια καταπληκτική και μοναδική παρουσίαση. Τι να πρωτοθαυμάσεις. Το μουσικοκινητικό δρώμενο της παράστασης επιμελήθηκε προσωπικά η δασκάλα Φράγκου Τριανταφυλλιά παρουσιάζοντας σε υποβλητικό σκηνικό με μουσική υπόκρουση το "Carmina Burana", τις μηχανορραφίες των καλικάντζαρων. Τα σκηνικά ήταν με απλά υλικά, αλλά φτιαγμένα με έμπνευση, με την ευθύνη και πρωτοβουλία της Άννας Μπάραλη. Οι στολές των παιδιών πολύ όμορφες που φτιάχτηκαν από τους γονείς και ειδικές μοδίστρες. Τα τραγούδια και ιδιαίτερα το παίξιμο των ρόλων από τους μαθητές, όλους εμάς που παρακολουθήσαμε την εκδήλωση μας έκαναν να νιώσουμε μεγάλη συγκίνηση.

  Αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές Α' και Β΄ και τις δασκάλες Μπάραλη Άννα, Δόβρη Δήμητρα, Φράγκου Τριανταφυλλιά, Γέρμαν Ελένη και Εμμανουήλ Μαρία.

  Οργάνωση γιορτής: Μπάραλη Άννα-Δόβρη Δήμητρα-Φράγκου Τριανταφυλλιά-Γέρμαν Ελένη-Εμμανουήλ Μαρία

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές