Βραδιά Μότσαρτ

 Το βράδυ της Πέμπτης, στις 8 Ιουνίου 2006, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Σαπών, οι μαθητές και οι καθηγητές των Μουσικών Τμημάτων του σχολείου μας, παρουσίασαν την ετήσια εκδήλωσή τους. Αυτή τη φορά την αφιέρωσαν στο μεγάλο Μουσικοσυνθέτη Μότσαρτ, με αφορμή τη συμπλήρωση 250 χρόνων από τη γέννησή του.

  Στη συνέχεια το πρόγραμμα ξεκίνησε η χορωδία με την κ. Ναταλία Σταμπολίδου. Τα παιδιά τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα, τη Γεωργία, τη Ρωσία. Όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν τα Μουσικά Τμήματα αυτή τη χρονιά, παρουσιάστηκαν μπροστά στους γονείς τους, πότε ατομικά και πότε σε συνδυασμό με άλλα παιδιά και έπαιξαν κάποιο από τα μουσικά όργανα στα οποία εκπαιδεύτηκαν. Βέβαια η απειρία και το τρακ ήταν φανερό, όμως η φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν διόρθωσαν τις όποιες ατέλειες και λαθάκια! Εμφανίστηκαν με όργανα όπως το ακορντεόν, τη φλογέρα, το κανονάκι, το πιάνο, την κιθάρα, ενώ ο ταλαντούχος μαθητής Χαράλαμπος Κυμπαρίδης έπαιξε με ακορντεόν, μπουζούκι και με τη χορωδία τραγούδησε ατομικά τραγούδια από τη Θράκη, την Αρμενία και τη Γεωργία!

  Κι αυτή τη φορά τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του σχολείου, την προσπάθειά τους εξήρε ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Παντρεμένος στο τέλος, μίλησε με ενθουσιασμό για την παρουσίαση των παιδιών και υποσχέθηκε τη λειτουργία των Μουσικών Τμημάτων και τη νέα σχολική χρονιά. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντινίδης Μαρίνος, που συγχάρηκε τα παιδιά για την ωραία προσπάθειά τους. Ακόμη την εκδήλωση παρακολούθησαν και ο αντιδήμαρχος κ. Ι. Μολάκης και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ήταν γεμάτη από θεατές.

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές