Αυτή τη χρονιά σταθήκαμε πιο τυχεροί από πέρσι. Ο λόγος; Πέρσι ο άσχημος καιρός ματαίωσε τη γιορτή μας, αφού τα σχολεία έκλεισαν την τελευταία εβδομάδα. Εφέτος, αν και το κρύο ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, όλα έγιναν κανονικά. Μετά από πρόβες που κράτησαν σχεδόν ένα μήνα, οι μικροί μαθητές της Α' και της Β' τάξης έδωσαν μια πολύ όμορφη θεατρική παράσταση με θέμα από την παράδοση των Χριστουγέννων. Πρώτα έπαιξαν τα παιδιά της Β' τάξης ένα θέμα που σχετίζεται με τους καλικάντζαρους. Είναι αυτά τα άσχημα πλάσματα που κάνουν πολλές ζαβολιές στα σπίτια μας.

 Ανάμεσα στα δυο θεατρικά, η χορωδία των Μουσικών Τμημάτων συμπλήρωσε το κενό, με μια πολύ σύντομη, αλλά όμορφη παρουσίαση. Μας τραγούδησαν σε διάφορες γλώσσες, [ελληνικά, ποντιακά, ρωσικά, αρμενικά] τα κάλαντα. Τη ευθύνη για τη χορωδία είχε η καθηγήτρια μουσικής κ. Ναταλία Σταμπολίδου.

 Αμέσως μετά, τα παιδιά της Α' τάξης έπαιξαν το δικό τους θεατρικό με τον τίτλο: "Άγια Νύχτα". Τα πάντα ήταν όμορφα, τα σκηνικά, ο φωτισμός, οι στολές, η μουσική επένδυση, αλλά περισσότερο απ' όλα εκείνο που άρεσε ήταν η απόδοση των μαθητών της Α' τάξης.


  ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
  Η σκηνή γέμισε με τα αγγελάκια, με τους τρεις Μάγους, τους βοσκούς, την Παναγία και τον Ιωσήφ, δημιουργώντας μια υποβλητική ατμόσφαιρα.
 Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί γονείς, οι δάσκαλοί μας και ο νέος διευθυντής της Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ροδόπης κ. Κολτσίδας Δημήτρης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των δυο μικρών τάξεων, αλλά και στις δασκάλες τους που ετοίμασαν για ένα ολόκληρο μήνα τα πάντα: στολές, σκηνικά, μουσική. Αξίζει να πούμε ότι βοήθησαν και δάσκαλοι από άλλες τάξεις, όπως της Γ' και της Δ' . Και του χρόνου. Χρόνια Πολλά...

Οργάνωση γιορτής: Χρυσ.Παπαδοπούλου-Αθ.Αθανασιάδου-Βάγια Μπουρίδου-Λουλ. Αλβανίδου-Τριαν.Φράγκου-Νατ.Σταμπολίδου

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές