Τα Χριστούγεννα του 1998 γιορτάστηκαν στο σχολείο μας μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ριζώθηκε βαθειά στην ψυχή των μικρών και μεγάλων θεατών, που παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση που όμοιά της είναι πολύ δύσκολο να ξαναδούμε! Μαθητές και δάσκαλοι, μετά από συντονισμένες προσπάθειες, πολλή δουλειά, μοναδικά σκηνικά, παρουσίασαν ένα θέαμα που θύμιζε επαγγελματίες και ειδικούς στην τέχνη του θεάτρου! Τα παιδιά της ΣΤ' τάξης, με συντονιστή το δάσκαλο Δημήτρη Τσιουβαλά και πολύτιμους συνεργάτες το Βασίλη Χριστακάκη, την Κούλα Αντωνιάδου και την 'Εφη Τσώνη μας συγκίνησαν όλους και μας έκαναν να τους χειροκροτήσουμε με την καρδιά μας. Αυτήν τη γιορτή δε θα την ξεχάσουμε ποτέ...


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσίαση που έκαναν οι μαθητές του Γ1. Τα παιδιά παρουσίασαν ένα σκετς που το θέμα του αφορούσε το τέλος του παλιού και τον ερχομό του νέου χρόνου. Μέσα από τους διαλόγους ένα μήνυμα αισιοδοξίας στάλθηκε σε όλους μας, αφού τονίστηκε ότι ο κάθε μήνας και η κάθε εποχή έχει τα καλά της και είναι χρήσιμες στη ζωή του ανθρώπου και την αναγέννηση της φύσης. Το θεατρικό ετοίμασε η δασκάλα του Γ1 Χρύσα Καζαντζή.


Γονείς και συγγενείς των μαθητών παρακολουθούν με καμάρι τα παιδιά τους, τα οποία συμμετείχαν σε μια από τις πλέον επιτυχημένες σχολικές γιορτές. 

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές