Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009.
 Δυστυχώς, ο ιός της γρίπης "χτύπησε" και το σχολείο μας, το οποίο μπορεί να μην έκλεισε εντελώς, όμως οι πολλές απουσίες δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή από την Α' και Β' τάξεις. Αν και οι εκπαιδευτικοί ξεκίνησαν νωρίς τις προετοιμασίες, δόθηκαν οι διάλογοι για τα θεατρικά και άρχισε η προετοιμασία για την κατασκευή των σκηνικών, μία εβδομάδα πριν τη γιορτή, το Β1 έκλεισε για μια ολόκληρη εβδομάδα και τα παιδιά δεν ερχόταν στο σχολείο. Όμως και τα άλλα τρία τμήματα είχαν πολλές απουσίες καθημερινά γεγονός που δεν επέτρεπε την προετοιμασία.

 Φυσικά δεν μπορούσαν να γίνουν οι απαραίτητες πρόβες και αυτό μας έκανε να πάρουμε, με λύπη, την απόφαση να μη γίνει η γιορτή. Αντί γι αυτό το κάθε τμήμα μέσα στην τάξη του θα οργάνωνε κάτι ανάλογο. Την τελευταία ημέρα παρατηρήθηκαν πολλές απουσίες, 62 συνολικά! Τα παιδιά που ήρθαν ασχολήθηκαν με ανάλογες δραστηριότητες για ένα ευχάριστο και χαρούμενο κλείσιμο της χρονιάς. Η μουσική, η χειροτεχνία και η παρακολούθηση όμορφων ταινιών ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της ημέρας, ενώ κάποια τμήματα οργάνωσαν μικρά "τραπεζάκια" με φαγώσιμα που έφεραν από το σπίτι.

  Πάντως, για να θυμόμαστε τα όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν, βγάλαμε και μερικές φωτογραφίες από τις τάξεις των παιδιών.


ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. KΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010. ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές