Τον Ιούνιο του 1999, οι μαθητές της Ε' και ΣΤ στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια, πρόσθεσαν και το δικό τους αστέρι στη μαγευτική αυτή βραδιά. Πραγματικά, το κάθε παιδί, δίνοντας όλο του τον εαυτό για δυο ώρες, ήταν ένα φωτεινό αστέρι, που δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από τα "καλλιτεχνικά αστέρια του επαγγελματικού θεάτρου". Γονείς, συγγενείς, πολίτες των Σαπών και δάσκαλοι, τα καμαρώσαμε για τις ικανότητές τους και συγκινηθήκαμε για την προσπάθειά τους.

 Όλα ήταν άψογα, ήταν τέλεια. Τα σκηνικά του θεάτρου, οι ενδυμασίες των μαθητών στο πνεύμα του ρόλου τους κι ακόμη περισσότερο η απόδοση των μαθητών. Μπράβο τους!

 Αξίζει βέβαια κι ένα μεγάλο μπράβο στους πρωτοστάτες δασκάλους που για τρεις μήνες, ήταν πρωί και απόγευμα στο σχολείο, προετοιμάζοντας σκληρά αυτήν την παράσταση.

 Η θεατρική παράσταση δόθηκε στο θερινό δημοτικό θέατρο, με την παρουσία του Δημάρχου Σαπών και πλήθους κόσμου. Μετά από επίμονες προσπάθειες και πρόβες, στις οποίες εκτός από τους μαθητές που έπαιξαν υπέροχα, οι υπεύθυνοι δάσκαλοι: Τσιουβαλάς Δημήτρης - Χριστακάκης Βασίλης- Τσώνη Έφη και Αντωνιάδου Κυριακούλα παρουσίασαν μια μοναδική παράσταση.

 Στο τέλος πολλά θερμά χειροκροτήματα από τους πολλούς θεατές ζέσταναν τις καρδιές όλων των συντελεστών της παράστασης. Ήταν μια ηθική επιβράβευση για τους κόπους και τις προσπάθειες πολλών ημερών προετοιμασίας.

 Αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους που δούλεψαν σκληρά. Κι εμείς που τους παρακολουθήσαμε και τους καμαρώσαμε, τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν.

Παιδιά και του χρόνου!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τους ρόλους του έργου έπαιξαν οι μαθητές:
Ελίζα: Κωφίδου Μαρία, Πάτρικ: Μολλάκης Άκης, Φρέντυ: Κόκκινου Βιβή, Στάνλεϋ: Σαακιάν Νίνα, Αζελάχ: Ρούφος Δημήτρης,
Σουλαϊμάν: Ζαμπογιάννης Αρχοντής, ΜακΦαρΛάραν: Τσιρτσή Αντιγόνη, Αφηγήτρια-Άγγλος-Ισπανός: Γούλα Κέλλυ, β. αφηγήτρια -Παπαγάλος-Ισπανός: Σύρμογλου Όλγα, γ. αφηγήτρια-έμπορος κοσμημάτων, μασκοφόρος: Λυγγερά Κική, Αφηγήτρια: Κορίνα Μαυροπούλου, Αφηγήτρια: Μαρίνου Ελένη, Α' πελάτης: Αϊδονίδου Χριστίνα, Β' πελάτης: Θεοφανίδου Χριστίνα, Γ' πελάτης: Βάσω Ξανθοπούλου, Αντιπ.πελάτης: Ευσταθόπουλος Παν., Μασκοφόρος φρουρός: Λυγγεράς Βασίλης, Πειρατής μασκοφόρος: Έφη Καμπανίδου, Υποβολέας: Τραπεζανίδου Αλεξάνδρα, Γκόρντον: Σπυριδόπουλος Πέτρος, Δήμαρχος: Αμπατζιάνης Ηλίας, Ναύτες: Κωνσταντινίδης Γιώργος και Ασκαριάν Λεωνίδας


Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές