4 Δεκεμβρίου 2002 - Στην τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών

 Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 25 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ
 Το σχολείο μας συνεργάζεται εδώ και τρία χρόνια με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θράκης. Οι φοιτητές του τελευταίου έτους στα πλαίσια και της πτυχιακής τους εργασίας και στη θέλησή τους για αποκόμιση εμπειριών των υποψηφίων κοινωνικών λειτουργών συνεργάζονται με του δασκάλους των πιο πολλών τάξεων. Έτσι μέσα στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, έρχονται σε επαφή μαθητές και φοιτητές, αναπτύσσουν δραστηριότητες, παίζουν παιχνίδια, ασχολούνται με καλλιτεχνικές εργασίες, μιλάνε για σημαντικά θέματα που απασχολούν τα παιδιά και γενικά αναπτύσσονται στενές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Αυτό βοηθά και τους μαθητές και τους φοιτητές.
 Διευρύνοντας λοιπόν τις σχέσεις συνεργασίας το σχολείο μας με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης, αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών από τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους. Η εκδήλωση αυτή έγινε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2002, στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής. Είκοσι πέντε μαθητές και μαθήτριες που αποτελούσαν τη χορωδία των Μουσικών Τμημάτων, τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια από τη Γεωργία, τη Ρωσία, την Αρμενία και την Ελλάδα. Οι φοιτητές και οι καθηγητές έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για την παρουσία του σχολείου μας στην εκδήλωσή τους, χειροκροτώντας θερμά τα παιδιά της χορωδίας. Έτσι, το σχολείο μας, για μια ακόμη φορά, έδειξε ότι μπορεί και θέλει να συνεργάζεται με φορείς της κοινωνίας μας, που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής μας ζωής. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης κος Αλέξανδρος Κωστάρας, οι καθηγήτριες Μαρία Τσουλουβή, Θεανώ Καλλινικάκη, ο διευθυντής του σχολείου μας κ. Γιώργος Κεραμυδάς, ο δάσκαλός μας Σάββας Μαυρίδης, και πολλοί ακόμη γονείς.

 Στο τέλος πολλά θερμά χειροκροτήματα από τους πολλούς θεατές ζέσταναν τις καρδιές όλων των συντελεστών και των παρόντων της εκδήλωσης . Ήταν μια ηθική επιβράβευση για όλους...


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Υποδοχή: Αλέξανδρος Κωστάρας Πρόεδρος Τμήματος Κ.Δ.
Υποδοχή: Μαρία Τσουλουβή Πετμεζίδου Καθηγήτρια
Υποδοχή: Θεανώ Καλλινικάκη Μαγκριώτη Αναπλ. Καθηγήτρια
Υποδοχή: Παπαφλωράτος Τριαντ. Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών

Χορωδία Μουσικών Τμημάτων Δημοτικού Σχολείου Σαπών
1. "Ήλιος και φως" Τραγούδι της Γεωργίας
2. "Σουλικό" Τραγούδι της Γεωργίας
3. "Ο τζίτζικας" Τραγούδι της Αρμενίας  [YOUTUBE]
4. "Παραδοσιακό" Τραγούδι της Ρωσίας (μαθητής Τσάτσας Νίκος)
5. "Μαυρομάτα μου" Τραγούδι της Θράκης
6. "Στους Μεταξάδες" Τραγούδι της Θράκης

Σελιδομετρητής

counter free

Οι 3 ιστοσελίδες μας.

(2001-2012) Η πρώτη

(2013-2020) Η δεύτερη

(2021- .......) Η τωρινή


Επιλογές