Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Μαγειρεύω υγιεινά"

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής θα διοργανωθούν σε όλα τα σχολεία που συμμετέχουν ενημερωτικές εκδηλώσεις /ομιλίες με θέμα την υγιεινή διατροφή. Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών καθώς και στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου σας και θα πραγματοποιηθούν από την επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Prolepsis και συνεργατών.

Συγκεκριμένα, κάθε εκδήλωση θα περιλαμβάνει μία ομιλία από εκπρόσωπο της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου και επίδειξη μίας συνταγής από σεφ ή ζαχαροπλάστη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Δήμου Μαρωνείας-Σαπών τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 18:30. Για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της εκδήλωσης θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνεργασία σας στη διοργάνωσή της εκδήλωσης και στην ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων.

Ο υπεύθυνος συντονιστής του σχολείου σας θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες και τις απαραίτητες ενέργειες. Θα σας αποστείλουμε προσκλήσεις για τους γονείς, καθώς και ανακοίνωση της εκδήλωσης με την ημερομηνία, το χώρο και την ώρα διεξαγωγής της, προκειμένου να αναρτηθεί στο χώρο του σχολείου σας. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συνεργασία. Επιστημονική Ομάδα Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής Μαθητών.



...............................................................................................................................................

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/2/2013

   Προ ημερών, ήρθε στο σχολείο μας μια ευχαριστήρια επιστολή, από το «Make a wish» Ελλάδος για τη συμμετοχή του σχολείου μας, στο «Αστέρι της ευχής».

   Τα απλά αυτά χάρτινα αστέρια, που οι μαθητές του σχολείου μας αγόρασαν, έχουν τόση λάμψη και δύναμη, ώστε καταφέρνουν να μεταφέρουν μηνύματα αγάπης και προσφοράς, από παιδιά που χαίρονται το δώρο της υγείας, σε λιγότερο τυχερά παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους και έχουν ανάγκη να πιστέψουν σε ένα υγιές μέλλον.

    Συγκεκριμένα, τα αστέρια του δικού μας σχολείου, του Διαπολιτισμικού δημοτικού σχολείου Σαπών, υιοθέτησαν την ευχή της Ελένης 15 ετών, που είχε όνειρο ζωής να πάει στο Παρίσι.

   Ευχαριστούμε :

           τους μαθητές,  τους γονείς – κηδεμόνες,   τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, για την έμπρακτη συμμετοχή τους στο «Αστέρι της ευχής».

Ο διευθυντής του σχολείου                  Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός

  Χριστακάκης Βασίλειος                        Μιχαήλ  Άννα

 Σάπες : 18 – 2 - 2013