Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών


 Στο φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Σχολείου μας, βρέθηκαν χθες δεκάδες μικροί μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Αρχ/τη πατέρα Νεκτάριο. Ο Πάτερ εξέφρασε τις θερμότατες ευχές του, ενώ στη συνέχεια διάβασε το μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα.

 Δίπλα στους μαθητές βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μαρώνειας Σαπών κύριοι Τσάτσας Χαράλαμπος και Σεντάτ Οσμάν, ο πρόεδρος της Α/θμιας επιτροπής του Δήμου κ. Ηλίας Σταυρίδης ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταυρίδη που έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με επιτυχία στο έργο τους.

 Παρόντες ήταν και ο διοικητής του Α.Τ. Σαπών κ. Χρήστος Πέντσιος, οι εκπαιδευτικοί μας καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

 Ο λόγος του νέου Διευθυντή κ. Σωκράτη Δωρόπουλου άγγιξε τις καρδιές όλων. Η συγκίνησή του για το νέο έργο που ανέλαβε, αλλά και για όλα τα πρόσωπα που τίμησαν την τελετή, ήταν έκδηλη. 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους σας!

Κείμενο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ανάρτηση: 12/9/2017