Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών


  Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του σχολείου μας η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Τη Σχολική Βία και τον Εκφοβισμό» με εισηγητές/τριες την κ. Ραλλού Μάκρα (σύμβουλο Α/θμιας Εκ/σης 1ης περιφέρειας Ν. Ροδόπης), την κ. Ιωαννίδου Ελευθερία (εκπ/κό) , την κ. Τοπαλίδου Αναστασία (εκπ/κό), την κ. Μιχαήλ Άννα (εκπ/κό) και τον κ.Σπύρο Βόλτση (ψυχολόγο) από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ».

  Η ημερίδα απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς. Είχε ως σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και των εμπλεκομένων φορέων ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη δραστική αντιμετώπιση του φαινομένου.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Νεκτάριος, ο Αντιδήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών υπεύθυνος θεμάτων Παιδείας κ. Γιώργος Αντωνιάδης, γονείς και εκπαιδευτικοί.

 Η Ημερίδα αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, με την προοπτική να συνεχιστεί η όλη προσπάθεια με αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον.