Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι (ΣΤ)


  Την Παρασκευή, 15-11-2017, ημέρα επίδοσης των βαθμών του Ά τριμήνου, τα δύο τμήματα της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο παζάρι προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την εκδρομή τους. 

 Όλοι βοήθησαν. Γονείς, δάσκαλοι και παιδιά έφτιαξαν γούρια, στολίδια, σαπουνάκια, γλυκίσματα, μπισκότα, διάφορες κατασκευές  κ.ά.. Το παζάρι είχε μεγάλη επιτυχία!

  Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παιδιών.

Οι δασκάλες της ΣΤ : Σκεύα Κατερίνα , Τριμπόνια Σοφία

 Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας


  Στις 22 Δεκεμβρίου ανεβάσαμε τα τμήματα των Α1, Α2, Β1 και Β2 τάξεων του σχολείου το ειδικά διασκευασμένο από εμάς έργο για παιδιά «Η μάγισσα Φρικαντέλλα» του Ευγένιου Τριβιζά. Το έργο αναφερόταν σε μια μάγισσα που δεν της άρεζαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων που τα παιδιά όμως μετά από προσπάθεια που έκαναν κατάφεραν να την κάνουν να τα αγαπήσει.

  Τα παιδιά των Α και Β τάξεων που έπαιξαν το ευχαριστήθηκαν όπως επίσης και οι υπόλοιποι μαθητές που το παρακολούθησαν, περισσότερο όμως τα πρωτάκια μιας και ήταν η πρώτη φορά που ανέβαιναν στη σκηνή και έπαιζαν τους ρόλους τους.
  Στο τέλος ακούσαμε κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας και η παράσταση έκλεισε με τα καθιερωμένα κάλαντα των Χριστουγέννων που τραγούδησαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν.
Και του χρόνου.
Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης καθώς και οι δάσκαλοί τους σας εύχονται χρόνια πολλά.