Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το σχολείο μας ντύθηκε γιορτινά. Τα παιδιά μαζί με τους δάσκαλους φτιάξανε διάφορα όμορφα στολίδια και στολίσανε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κάθε τάξη. Αλλάζει η διάθεση, πλησιάζουν οι γιορτές και οι μέρες των διακοπών.

  Ήδη οι μαθητές της Α και Β τάξεων ετοιμάζουν την χριστουγεννιάτικη παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου, τη τελευταία μέρα πριν τις διακοπές. Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων μαζί με το δάσκαλο/υπεύθυνο της μουσικής ετοιμάζονται να πουν τα παραδοσιακά κάλαντα στις γειτονιές του σχολειού. Να ευχηθούμε σε όλους καλές γιορτές και του χρόνου με υγεία, ειρήνη και δημιουργικότητα!

   Κι εφέτος το σχολείο στόλισε το κεντρικό δέντρο το οποίο θα είναι φυσικό, μέσα σε μεγάλη γλάστρα και το οποίο την τελευταία ημέρα, πριν από το κλείσιμο για τις διακοπές, θα φυτευτεί στην αυλή του σχολείου, όπως και πέρυσι!  Το δέντρο αυτό μας το πρόσφερε ο κος Ανανιάδης Άλκης, που έχει δικό του φυτώριο στο Πρωτάτο. Τον ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την προσφορά του.

Ο στολισμός του κεντρικού δέντρου 


Από το Ε1



Το ... χριστουγεννιάτικο  κυλικείο μας! ... στολισμένο από τα καλλιτεχνικά χέρια της κ. Τατιάνας.