Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών


  Πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και στο χώρο των ΠΕΚ Ν. Έβρου, την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, ημερίδα με θέμα: "Σχολική Βία - Εκφοβισμός".

  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, διδάκτωρ, καθηγητής στο τμήμα Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

  Η κ. Μάκρα Ραλλού, σχολική σύμβουλος 1ης Περιφ. Ν. Ροδόπης και τα μέλη του Ο.Δ.Π. Ιωαννίδου Ελευθερία, Μιχαήλ Άννα και Τοπαλίδου Αναστασία, ανέλαβαν να παρουσιάσουν, όχι μόνο τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν μετά την αποδελτίωση ενός ερωτηματολογίου που δόθηκε στους γονείς των μαθητών/τριών του σχολείου μας σχετικά με τις αντιλήψεις και τη στάση τους απέναντι στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, αλλά και να μας εισαγάγουν στον ορισμό, στις μορφές, στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του απο όλους και όλες μας.

  Ευχαριστούμε τους εκπ/κους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν τοποθετήσεις και έθεσαν ερωτήσεις στους εισηγητές.

  Το σχολείο μας ευχαριστεί επίσης, τον αρχιμανδρίτη κ. Απόστολο Καβαλιώτη που ήταν ο κύριος ομιλητής, την κ. Μάκρα Ραλλού Σχολ. Σύμβουλο και τα μέλη ΟΔΠ του σχολείου. 



20 Απριλίου 2016