Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών


  Οι μαθητές των Γ' και Δ' τάξεων του Σχολείου μας, διοργάνωσαν τη γιορτή της 28ης του Οκτώβρη. Μέσα σε λίγα λεπτά ξεδιπλώθηκε όλη η ένδοξη ιστορία του έθνους μας. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς: τους ηρωικους φαντάρους μας που'χαν να αντιμετωπίσουν και τους εχθρούς και το χιόνι; Τις γυναίκες ηρωίδες της Πίνδου, που κουβαλούσαν πολεμοφόδια στα χιονισμένα βουνά; Τις μάνες των ηρώων μας που καρτερούσαν υπομονετικά τα νέα των παιδιών τους;

  Ό,τι και να πούμε γι΄αυτούς τους ανθρώπους, που η αυτοθυσία τους ξεχείλιζε είναι λίγο.Σ'αυτούς χρωστάμε τα πάντα. Γ΄αυτό λοιπόν: ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ,ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1940! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

 Τη γιορτή πλαισίωσαν όλοι οι μαθητές των Γ' και Δ' τάξεων, η χορωδία με τη μουσικό του σχολείου και ο εκπαιδευτικός της Πληροφορικής για την πολύτιμη βοήθειά του με την προβολή βίντεο και σκηνών από το ελληνοαλβανικό μέτωπο. 

 Τη γιορτή ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί: Άννα Μιχαήλ, Μαριάνθη Λαδίκου, Παναγιώτης Καρπούζης, Μακρίνα Χατζάτογλου, Χαρά Τσορτανίδου και Κυριάκος Σγουρόπουλος.

[ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ]