Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών


 Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Δ1 και Δ2 τάξης ολοκληρώνοντας το πρόγραμμά τους « Ελιά- Ένα ευλογημένο δέντρο» οργάνωσαν διάφορες δράσεις όπου συμμετείχε όλο το σχολείο.Βιντεοπροβολές, κολάζ, σταυρόλεξα, ζωγραφική, χειροτεχνίες, αινίγματα, ήταν μερικές από τις δραστηριότητες.

 Κάθε τάξη ξεχωριστά ενημερωνόταν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Δ’τάξης για το φυτό της ελιάς, για τους συμβολισμούς του, για τις χρήσεις της ελιάς και του ελαιολάδου, το ρόλο της ελιάς στη θρησκεία , τη μυθολογία, τον αθλητισμό και την οικονομία.

 Στο τέλος όλοι οι μαθητές κεράστηκαν κουλουράκια λαδιού, που είχαν φτιάξει οι μαθητές της Δ’ τάξης στο σχολείο μας και είχαν ψηθεί στο φούρνο του κ. Ρούφου, τον οποίο και ευχαριστούμε.

 Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέβαλαν και τους ευχαριστούμε, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χριστακάκης Βασίλειος, η Υποδιευθύντρια κα. Ιωαννίδου Ελευθερία, οι συνάδελφοι Γυμναστές κ.Κενανίδης Γρηγόριος και κ. Καραθανάσης Αναστάσιος καθώς και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που πήραν μέρος με τις τάξεις τους στις δραστηριότητές μας.



Οι εκπαιδευτικοί της τάξης: Άννα Μιχαήλ & Μαριάνθη Λαδίκου.

Καταχώρηση υλικού: 17/02/2016