Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

"Ο φιλάργυρος"


  Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, οι μαθητές του σχολείου μας, μαζί και με τα παιδιά από το Μειονοτικό Σχολείο των Σαπών, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση με τον τίτλο: "Ο φιλάργυρος". Ένα κλασικό έργο του Μολιέρου, πάντα επίκαιρο και ιδιαίτερα τώρα την εποχή της οικονομικής κρίσης, ένα έργο με χιούμορ, γεμάτο περιπέτεια, δράση, έντονα αληθινές καταστάσεις, κωμικές σκηνές, τραγούδια και χορό.

  Συντελεστές της παράστασης ήταν καλλιτέχνες καταξιωμένοι στον τομέα τους που δουλέψανε με αγάπη και πολύ κέφι.

  Η παράσταση δόθηκε στον πολυχώρο του Γυμνασίου Σαπών. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας που βρίσκονται πάντα δίπλα μας...

"Ο μάγος του Οζ"


Το Φεβρουάριο του 2019, οι μαθητές του σχολείου μας παρακολούθησαν μια όμορφη θεατρική παράσταση με τον τίτλο: "ο μάγος του Οζ". Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΡΕΞ της Κομοτηνής. Όπως ήταν φυσικό τα παιδιά θα έπρεπε να μεταφερθούν στην Κομοτηνή με λεωφορεία. Το πρόβλημα ξεπεράστηκε με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σαπών. 

Ο δραστήριος Σύλλογος προκειμένου να βοηθήσει ώστε το σχολείο να μην επιβαρυνθεί οικονομικά, ζήτησε την ενίσχυση από διάφορες τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, που πρόθυμα δέχτηκαν να βοηθήσουν!  

Το σχολείο μας, ευχαριστεί τόσο το Σύλλογο Γονέων, όσο και τους δωρητές για την προθυμία και την ευαισθησία τους να συνδράμουν στην παρακολούθηση μιας όμορφης θεατρικής παράστασης.