Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

  Με τον πιο όμορφο τρόπο οι μικροί μαθητές και μαθήτριες των τάξεων της Α' και Β'  παρουσίασαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου. Η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν κατάμεστη από τους γονείς και συγγενείς των παιδιών. 

 Με τον τίτλο "Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες", ένα θεατρικό για παιδιά, γραμμένο από τον Ευγένιο Τριβιζά παίχτηκε ένα διαφορετικό έργο, γραμμένο με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο. Μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις το έργο περνάει διάφορα μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους! 

 Η ιστορία, λίγο πολύ, γνωστή! Ο Αϊ-Βασίλης ξεκινάει το καθιερωμένο του ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς! Μα…αυτό το ταξίδι δε θα είναι σε καμιά περίπτωση ό,τι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ευτράπελα και παρεξηγήσεις, θα τον βάλουν σε μπελάδες και μόνο ένα μπορεί να τον γλιτώσει απ’όλα αυτά. Η αγάπη των παιδιών φυσικά!!!

  Το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με τραγούδια από τη Χορωδία του σχολείου και με χορευτικά από μεγαλύτερους μαθητές και μαθήτριες άλλων τάξεων.

 Υπεύθυνοι για τη γιορτή:

Κατερίνα Σκεύα, Αναστασία Τοπαλίδου, Μαριάνθη Αχαρίδου, Δώρα Μπουμπόναρη, Άννα Σαψιαλάκη και Βερόνικα Σεμερτζίδου (μουσικός).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ...

 

Βίντεο με εικόνες από τη γιορτή στο YOUTUBE