Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΛΙΣ ΛΗΦΘΕΙ

  Ακόμα μία διάκριση για το μικρό ζωγράφο του σχολείου μας..!!!

  Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαικής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εξωτερικών, διοργάνωσε Πανελλήνιο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: "Η Ευρώπη αναλογίζεται το παρελθόν της και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον".

  Ο διαγωνισμός διήρκησε από 1 έως 20 Απριλίου 2017, κατά τη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν και αξιολογήθηκαν πάνω από 600 έργα, εκ των οποίων ξεχώρισαν και διακρίθηκαν 30 έργα. Τα εγκαίνια της Έκθεσης, με τα 30 διακριθέντα έργα, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στα μέσα Μαΐου, ενώ η βράβευση των 5 πρώτων θα γίνει σε ειδική τελετή στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τρίτη 9 Μαίου.

 Ο Ραφαήλ κατάφερε να είναι μέσα στους τριάντα διακριθέντες. Η διαδικασία της αξιολόγησης των έργων ήταν σύμφωνη με τους κανονισμούς της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος και βασίστηκε στην βαθμολόγηση του κάθε έργου από 8 διαφορετικούς κριτές. Τα έργα των παιδιών θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλες και θα μπορέσουν και εκεί να τα θαυμάσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

  Πολλά συγχαρητήρια στον Ραφαήλ Τσορμπατζόγλου από όλο το εκπ/κο προσωπικό του σχολείου μας..!
Ανάρτηση: 5/5/2017