Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

Τη Δευτέρα 16 Γενάρη 2011, αναχώρησε η ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου μας για την περιοχή VIGO της Ισπανίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση εκπαιδευτικών από τις έξι χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η ομάδα του σχολείου μας αποτελείται από τους εκπαιδευτικούς: Πέγιο Σταύρο (υπεύθυνο), Παπαλεξανδρή Σταματία, Ιωαννίδου Ελευθερία, Σκεύα Κατερίνα και Βράτζια Μαρία. Μαζί τους πήραν και ένα μικρό δείγμα από τις ζωγραφιές που ετοίμασαν τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων και από τις φωτογραφίες που έφεραν τα παιδιά των τριών μεγαλυτέρων τάξεων. Και οι ζωγραφιές όπως και οι φωτογραφίες έχουν θέμα το νερό και αφορούν τον διαγωνισμό όλων των παιδιών των σχολείων που συμμετέχουν. Η επιλογή των καλύτερων θα γίνει στο VIGO εντός των επομένων ημερών.

Η συμμετοχή των παιδιών στο δικό μας σχολείο (και στις ζωγραφιάς και στις φωτογραφίες) ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκατό περίπου ζωγραφιές και πενήντα φωτογραφίες ήταν η παραγωγική συμμετοχή των καλλιτεχνών του σχολείου μας. Όλα τα δημιουργήματα θα εκτεθούν στο VIGO και ένα μικρό κομμάτι από αυτά θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές των παιδιών.

Oι ζωγραφιές των μαθητών του σχολείου μας

Εικόνες από το Vigo