Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών

  Την Παρασκευή 4 Απριλίου τα δύο τμήματα της έκτης τάξης του Σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.(Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) Κομοτηνής.  

  Τα παιδιά υποδέχτηκαν ο κύριος Μιχάλης Πολιτσάκης(αποσπασμένος καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο μάθημα της Διδακτικής) και ομάδα φοιτητών υπό την καθοδήγηση του κυρίου Πολιτσάκη. Οι φοιτητές ξενάγησαν τους μαθητές στους χώρους της σχολής(αίθουσα υποδοχής,κυλικείο,αίθουσες διδασκαλίας μαθημάτων,κεντρικό αμφιθέατρο,αμφιθέατρο μαθημάτων και Κολυμβητήριο.

  Στη συνέχεια οι μαθητές του Σχολείου μας χωρισμένοι σε δύο ομάδες επιδόθηκαν σε διάφορες δραστηριότητες.Έκαναν ζέσταμα,χρονομετρήθηκαν στα 30 μέτρα τρέξιμο,πήδηξαν και μετρήθηκαν στο άλμα εις μήκος,έπαιξαν ποδόσφαιρο.Έπειτα οι μαθητές παρακολούθησαν επίδειξη από ομάδα φοιτητών στο άθλημα του TAEK WHO DO και συμμετείχαν ενεργά και αυτοί ενεργά σε διάφορες ασκήσεις του συγκεκριμένου αθλήματος.

  Τέλος τα παιδιά χαλάρωσαν στο κυλικείο της σχολής πίνοντας έναν χυμό.Οι μαθητές επέστρεψαν στο Σχολείο,έχοντας παίξει,διασκεδάσει,χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι.

  Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Πολιτσάκη και την ομάδα του για την υπέροχη υποδοχή,ξενάγηση και φιλοξενία τους.

  Τα παιδιά συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί,Τσολάκογλου Μαρία,Καραθανάσης Αναστάσιος και Καρπούζης Παναγιώτης.